1e Klasser Centersnacks kon tegen hoofdklasser Topparty zijn draai niet vinden. De passes kwamen niet aan. Topparty speelde daarentegen een van zijn beste wedstrijden. Bert Meeuws en Luuk Versteegden zorgden in de 9e en 11e minuut voor een 2-0 voorsprong voor Topparty. Een ongelukkig eigen doelpunt van Ralf van de Laar (bal tegen de voet) zorgde voor de 2-1 in de 13e minuut. Topparty ging niet bij de pakken neerzitten en pakte de draad weer op. Luuk Versteegden en Hidde Maas zorgden in de 15e en 23e minuut voor de 4-1 voorsprong. In de 29e minuut werd na een snelle uitval de achterstand verkleind tot 4-2. In de slotminuut bepaalde Bert Meeuws de uitslag op 5-2 voor Topparty.

Van Gennip kon niets inbrengen tegen Steenstra. In de eerste 25e minuten scoorde Steenstra maar liefst 7 keer, 0-7. In de 27e minuut strafte Bart Sijbers nonchalant uitverdedigen van Steenstra af, 1-7. In de slotseconden maakte Chris Filippini er nog 2-8 van.

In de 2e klasse werd de topper tussen Ons Café en Hurkmans gespeeld. Ons Café kwam door doelpunten in de 8e en 13e minuut op een 2-0 voorpsprong. Lange tijd ging het goed tegen elkaar op. In de 24e minuut schoot Ralf Hurkmans de bal via de hak van een tegenstander achter hun doelman, 2-1, waarna drie minuten later de stand via een verdekt schot 3-1 werd. Hurkmans kwam in de 28e minuut door een door Henri van Lieshout benutte strafschop wegens hands terug tot 2-3. Hurkmans kreeg goede kansen om te scoren in deze wedstrijd maar de doelman stond vaak in de weg waardoor Ons Café deze topper winnend afsloot.