De weersomstandigheden vallen nu niet echt mee maar zaterdag komt er verbetering, al zal het wel fris zijn. Daar kun je je echter op kleden en ook de productie zal je zeker verwarmen! Een extra dekentje meenemen houdt je ook warm en de intieme setting op het plein doet de rest.

Hieronder enkele ‘huishoudelijke’ mededelingen…

Twee entree-ingangen gaan open om 19:45 uur.
Start: 20.30 uur.

Het programma duurt ruim 1,5 uur.

Er is geen verkoop van consumpties op het kerkplein, maar na afloop is de Vurherd open voor iedereen zodat we gezellig kunnen napraten en iets kunnen drinken.

Er zijn toiletten aanwezig in de Offermansstraat tegenover Super Lierop.

Zitplaatsen (uitverkocht):
– Er staan 2 tribunes waarop 222 zitplaatsen.
– Er staan 6 rijen stoelen voor het podium met 176 zitplaatsen
Bij binnenkomst kunnen bezoekers met een zitplaats kiezen voor de tribune of de stoelen. De tribune is hoger gesitueerd waardoor je via trappen op je zitplaats komt dus als je heel slecht ter been bent kun je beter kiezen voor de stoelen. Je ziet het op beide plaatsen uitstekend!

Staanplaatsen:
Bij binnenkomst kunnen bezoekers met een staanplaats kiezen voor een plaats voor de tribunes en achter of naast de stoelen.

Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets.

Fietsen parkeren:
– Bewaakt van 19:30 tot 23.00 uur op parkeerplaats Super Lierop (ingang Offermansstraat); Tarief 1 euro (komt ten goede aan Stichting Liever in Lierop).
– Onbewaakt: S.v.p. buiten de wegafzetting parkeren omdat het terrein goed toegankelijk moet blijven in geval van calamiteiten.

Autoparkeren: (niet bewaakt)
P bij viaduct Steemertseweg;
P bij SV Lierop en TV De Ren in Schuttersstraat,
P in de Rulakker,
P bij gymzaal.

Wegafsluitingen
Zaterdag vanaf 18:30 uur zullen de straten rond de kerk door de gemeente afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer, vergelijkbaar met Lierop kermis.
De Offermansstraat en van Dongenstraat zijn die avond afgesloten voor doorgaand verkeer behalve bestemmingsverkeer (bewoners).
Er zullen vrijwilligers bij de wegafzettingen staan om e.e.a. te coördineren. De afzettingen blijven tot maximaal 22.30 uur staan.
Bus/OV wordt omgeleid deze avond.

De organisatie wenst iedereen een fantastische Passie. De deelnemers hebben er in ieder geval zin in.

Hieronder nog enkele foto’s van de opbouw in de afgelopen dagen (wordt vervolgd).