Het is weer voorbij, wat hebben wij genoten van de carnaval samen met jullie. Het was een eer om deze carnaval voorop te mogen gaan.

Rest ons nog om iedereen die erbij was enorm te bedanken:

Wij willen het bestuur bedanken voor de nieuwe opzet, waar jaren keihard aan is gewerkt en meer dan geslaagd was.

Bedankt prinsencommissie, dat wij de eer hadden om voor te mogen gaan met elkaar en voor de spannende, langdurige maar vooral supergezellige voorbereidingen. Alleen dat was al de moeite waard. Maar ook daarna konden we altijd met vragen bij jullie terecht, erg fijn.

Raad van 11, wat een gezellige club mensen bij elkaar, van alles wat, maar feesten hebben ze gemeen. Bedankt voor de supergezellige aanloop naar en tijdens de carnavalsdagen

Bedankt ook voor de jeugd, Eline, Jort, Guus, Puck, Jens en Keet en de hele jeugdraad voor jullie enthousiasme en gezelligheid. Dat belooft wat voor de toekomst.

Bedankt koepelbloazers, voor de muzikale noot en gezellige inbreng. Een noot van borsica en het feestje barst los, wat zou carnaval zonder jullie zijn..

Ook “team vurherd en de zwarte uil”, bedankt voor de samenwerking en het gebruik maken van de feestzaal en residentie. Wat was het sfeervol aangekleed door de versiercommisie en dankzij alle vrijwilligers draaide dit op volle toeren.

Bedankt allemaal!

Natuurlijk vergeten wij ook jullie niet, alle kleine en grote kaauwvoetjes, buurt en familie, die samen met ons de carnaval onvergetelijk hebben gemaakt. Bedankt en supergezellig dat jullie er waren!

Wij zijn trots op zo’n vereniging en hopen jullie allemaal volgend carnavalsseizoen weer te zien!

Alaaaaf! Marcel, Marja, Bob en Chantal