In plaats van het 45e Tuinfeest dat dit weekend zou worden gehouden – als er niet nog steeds corona in de lucht zou zitten – heeft de organisatie van Nirwana Tuinfeest dit jaar het online evenement Nirwana ‘Thuisfeest’ georganiseerd.

Een onderdeel daarvan is een online quiz, waarin veel vragen over Nirwana Tuinfeest, die morgenavond vanaf 21.00 uur live uitgezonden wordt op SIRIS-tv en www.nirwanatuinfeest.nl. De link om de vragen bij de online quiz in te vullen volgt in de live uitzending. Aanmelden voor de quiz hoeft niet. Iedereen mag meedoen.

Bij deze quiz zijn enkele mooie prijzen te winnen zoals entreetickets, consumptiemunten voor volgend jaar en een heuse backstagerondleiding in 2021.

Na de quiz, die ongeveer een uur duurt, worden de namen bekend gemaakt van Nirwana Tuinfeest 2021. Ook de winnaars van de quiz zullen dan snel bekend zijn.

Om er thuis samen met vrienden en familie een mooi tuinfeest van te maken had de organisatie  gratis thuisfeestpakketten gemaakt. In deze pakketten zaten, naast bandjes, posters, een opener en bierviltjes, nog meer leuke Nirwana Tuinfeestdingen. Het pakket is echter helaas niet meer verkrijgbaar. Degenen die nog wel het pakket hebben kunnen bestellen kunnen het vandaag, vrijdag 14 augustus, tussen 12.00 en 16.00 uur gratis ophalen.

Daarnaast wordt gevraagd hoe de deelnemers Nirwana Thuisfeest vieren. Deel zoveel mogelijk foto’s en filmpjes op Instagram en Facebook en tag Nirwana Tuinfeest hierin. Degene met het vetste thuisfeest wint ook nog een mooie prijs.

Het hele weekend (vrijdag, zaterdag, zondag) zal  Siris TV in samenwerking met de organisatie van Nirwana Tuinfeest ook hoogtepunten uitzenden van optredens tijdens eerdere edities van Nirwana Tuinfeest. Deze zullen ook te zien zijn op de website van Nirwana Tuinfeest. Zie voor het programma ons andere bericht.

&Naast deze activiteiten, is er dit weekend – op zondagmiddag – ook de tweede Borreltuin en het extra optreden van Rob Scheepers op zondagavond gepland. Deze activiteiten zijn georganiseerd door Nirwana ‘binnen’.

Bewerkte foto: Tuinfeest 2018 zaterdag (slaponline fotograaf)