Een zomer zonder optredens is geen zomer voor Nirwana. Vandaar dat het bestuur in augustus met trots Nirwana’s Borreltuin presenteert! (Zie eventueel ons eerder bericht hierover).

Op zondag 9, 16 en 23 augustus kun je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de beste optredens.

Tickets voor deze shows zijn verkrijgbaar via op de website van Nirwana of hieronder en zijn geldig voor 2 personen. Je hoeft dus slechts 1 ticket aan te schaffen en krijgt met z’n tweeën bij binnenkomst een tafel aangewezen. Hapjes zitten bij de prijs inbegrepen. De middagen zullen van 14.00 tot 19.00 uur gaan duren.

9 augustus
Op zondag 9 augustus trappen we Nirwana’s Borreltuin af met Scummy Men & Bon Scotch, twee tribute bands met een Lierops tintje! Met covers van respectievelijk Arctic Monkeys en AC/DC aan hits geen gebrek. Tussen de optredens door hebben we De Vinyl Bus geregeld voor wat lekkere plaatjes.
Koop HIER je tickets voor 9 augustus

16 augustus
Op 16 augustus verwelkomen we Rob Scheepers en Kiki Busio in onze tuin! Na 22 uitverkochte shows in het Philips Stadion zal Rob Scheepers zijn show ‘Gulzig’ nu naar Lierop brengen. Vooraf zal singer-songwriter Kiki Busio ons verzorgen van haar eigen muziek maar ook enkele klassiekers zullen niet ontbreken.
Koop HIER je tickets voor 16 augustus

23 augustus
De week erna, op 23 augustus, hebben we maar liefst 3 acts op ons podium staan. Allereerst deelnemer van De Beste Zangers, Tim Akkerman! Niet alleen zijn eigen repertoire zal in deze akoestische set voorbij komen, ook brengt hij een ode aan Bruce Springsteen. Eerder dit jaar scoorde de Helmondse rockers van Voltage hun eerste TopSong op Radio 2 met ‘Wild and Blue’. Op 23 augustus zullen ze deze en andere hits in akoestische en kleine bezetting laten horen in onze tuin. Ook Indyana & Kelsey and the Universe zullen het podium betreden en tussen de optredens door zorgt De Vinyl Bus weer voor fijne plaatjes.
Koop HIER je tickets voor 23 augustus