Carnavalsvereniging de Kaauw Voetjes gaat dit jaar extra groot uitpakken tijdens Tik ‘m Aandag. Uiteraard zullen de inmiddels vertrouwde onderdelen terugkeren zoals de vette lunch en ook de CarnaCantus. Echter zal de spelopzet deze keer weer anders zijn. Hierdoor is er veel meer spanning en nog veel meer lol!

Ook zullen er echte en niet zo echte artiesten acte de présence geven.
En of dat niet genoeg is zal ook de locatie verhuizen naar de tot feesttent omgetoverde Vurherd in Lierop.

De inschrijving start op dinsdag 28 december om 11 over 11 via de website www.kaauwvoetjes.nl.
Wil jij met je team graag een tafel op dit beruchte evenement? Zorg dan dat je er als eerste bij bent en verzeker je van een middag vol hilariteit en plezier.

Ook voor de toeschouwers is er van alles te beleven en te zien. Gezelligheid voor jong en oud gegarandeerd tijdens Tik ‘m Aandag 2023!

De zaal gaat op Carnavalsmaandag 20 februari om 12.00 uur open waarna de vette lunch om 12.30 uur van start kan gaan. Blijf lekker aan tafel zitten of staan en laat je verwennen met vette en hete snacks door de organisatie van Tik ‘m aandag.

De hilarische spellen en CarnaCantus met de Koepelbloazers zullen elkaar afwisselen en of dat niet genoeg is zullen er ook diverse artiesten te zien en horen zijn.
Wat te denken van DJ Draaimakers, de nr 1 Feest DJ van Brabant, maar ook Tim Schalkx bekend van o.a. zijn grote hit “Ferry de roze Flamingo” zal zijn opwachting maken in de feesttent in de Vurherd aan de Offermansstraat.

Op korte termijn verwachten we nog meer nieuws bekend te kunnen maken over een van de mooiste carnavalsevenementen van de regio.

Houd daarvoor de website www.kaauwvoetjes.nl goed in de gaten de komende tijd!