De bedevaart van Lierop naar Ommel gaat al enkele jaren niet meer door maar Pastor Stefan Schevers vraagt aandacht voor onderstaand alternatief…

Op zondag 19 mei bent u welkom op inspiratie tocht van Asten naar Ommel met lunch. De tocht duurt van  12.00 – 16.00. Direct na de zondagsviering in Asten lunchen we samen om 12.00 in de bij sacristie van de kerk van Asten met koffie en een kennismakingsspel. Neemt u uw eigen lunchpakket mee!

Rond 12.45 uur begint de wandeling met als thema “levensreis als pelgrimstocht” van Asten naar Mariaoord Ommel. U neemt een reis-souvenir mee van een voor u speciale reis. We delen samen iets over onze levensreis en lopen twee aan twee op. Tijdens de wandeling staan we zo en dan even stil voor een inspirerend moment.

We sluiten vervolgens aan om 15.00 bij het pelgrimslof in Ommel. Rond 15.30 drinken we een kopje koffie of thee ter afsluiting in de tuin van Maria oord. U bent van harte welkom. U kunt zich aanmelden via pastor Schevers door een mail naar inspiratietocht@gmail.com. Voor vragen belt u gerust 06 24 96 70 35.