De Jaarmarkt, georganiseerd door mannenkoor a Capella i.s.m. Organisatiebureau van Aerle b.v., gaat in de boeken als één van de betere edities. Alles zat mee afgelopen zondag, het heerlijke weer, super gezellige sfeer en een prima vermaak voor groot en klein.

Ruim 150 kramen sierden de kom van Lierop, vele toeschouwers schuifelden gezellig langs deze kraampjes op zoek naar historie van weleer, hedendaagse kleding of kleine hebbedingetjes enz. enz. 

Er was vermaak onderweg  o.a. door ballontovenaar Milko en Vocal Group Haert & Soul. Het kerkplein was omgetoverd tot een aantrekkelijk terras met vanaf 12.00 uur prima entertainment van de jeugdslagwerkgroep van fanfare St. Willibrordus, het Seniorenorkest Groot Someren en de dames van de Dilemma’s. Fridy en Nannerl brachten daags na het Eurovisie Songfestival vele Songfestival hits van weleer. Een genot om te zien!

Onze mannen van het koor pasten op de auto’s en elektrische fietsen en op het plein bakten ze vol overgave heerlijke hamburgers of worsten. Ook een lekker koud pilsje was een aanrader deze middag.

Dank aan alle koorleden en hun eega’s voor jullie inzet. Dank aan de bewoners die grensden aan de route van de kramen voor hun begrip. Tot slot dank aan alle toeschouwers, hopelijk weer tot volgend jaar!!

Erik Hesius
Mannenkoor a Capella

Zie de foto’s van Roland Welten en Peter Maas (van de Dilemma’s) in onze slapgalerij.

Zie eventueel ook de filmimpressie die Siris maakte.