Mannenkoor a Capella organiseert i.s.m. van Aerle Organisatieburo BV alweer voor de zesde keer deze Jaarmarkt. De voorgaande edities waren zeer zonnig en ook dit jaar pakken we weer uit, en de eerste voorzichtige weersvoorspellingen wijzen weer op een zonnige zondag.

Vanaf 10.00 uur is de Jaarmarkt open. Maar liefst honderdvijftig kramen zijn opgebouwd in de van Dongenstraat, Offermansstraat, Lijestraat en Hogeweg.

Voor diegene die nog een kraampje willen, er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, inschrijven kan nog via www.vanaerlebv.nl, zie Jaarmarkt Lierop, of ga naar de website van A Capella via www.mannenkoorlierop.nl.

U kunt uw auto voor slechts €2,00 parkeren op het trapveldje, ponyveldje of op de vrachtwagenparkeerplaats nabij het viaduct. Onze mannen van het koor zullen u met plezier ontvangen.

Er is vermaak voor jong en oud, ook op het Horecaplein. Zo is er onder andere een springkussen voor de kleine rakkers.

Het kerkplein in Lierop is omgetoverd tot een aantrekkelijk terras. Voor de vroege vogels staat de koffie met appelgebak klaar en natuurlijk kun je ook genieten van een ijskoud pilsje of andere drankjes. Onze mannen van het koor bakken voor u de gehele dag overheerlijke hamburgers en braadworsten. En ook voor het Lierups Neutje moet u op het Horecaplein zijn.

Vanaf 12.30 uur starten we met entertainment op het plein. De Jeugdslagwerkgroep van fanfare St. Willibrordus onder leiding van John Klaus bijt de spits af. En we zijn bijzonder blij dat we GOM, Grumpy Old Men, hebben weten te strikken, met in hun midden ons koorlid Willie Honings (zang/toetsen). Zij spelen maar liefst drie sets, met herkenbare nummers uit vervlogen jaren. Dus kom proeven en geniet op onze Jaarmarkt 21 mei 2023.

Erik Hesius
namens A Capella