In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie kreeg Bij Guus&Willem met 3-0 klop van het Jagershuis. In de 7e minuut opende Roy van den Biggelaar de score voor Jagershuis na een mooie steekpass, 1-0. Tot de 25e minuut ging het gelijk op tot Ruben van den Nieuwenhof door de benen van de doelman voor 2-0 zorgde. Met een intikker in de 30e minuut bepaalde Rob van der Sluijs de uitslag op 3-0 voor Jagershuis.

In de eerste klasse behaalde CuundersGlashelder tegen Hurkmans de eerste overwinning van het seizoen. Hurkmans was de aanvallende ploeg maar doelman Jordy van Neerven van CuundersGlashelder hield zijn doel schoon. In de 18e en 29e minuut schoot Joey Sonnemans twee keer raak bij counters van CuundersGlashelder, 0-2.

In de tweede klasse won ISM met 2-3 van Uncle Buck. Sem van den Nieuwenhof zette ISM in de 9e en 13e minuut op een 0-2 voorsprong. Meteen hierna verkleinde Junis Mahmoud de achterstand tot 1-2. ISM kwam echter door Rens Bekx in de 17e minuut op 1-3. Met een hard schot schoot Tom van den Bogaart in de 26e minuut raak, 2-3. Daar bleef het bij.

In hun 2e wedstrijd van de avond leek Centraal met een overwinning naar huis te gaan. Dit wist het Zunneke te voorkomen. Nadat Harry Maas (2e en 5e) voor het Zunneke en Frank van de Laar (3e) en Stefan van Velthoven(16e) voor Centraal hadden gescoord, 2-2, bracht Mark van Oosterwijk Centraal in de 28e minuut op 3-2. Net toen iedereen dacht dat Centraal zou winnen dacht Mathijs Peters daar anders over en schoot in de slotseconden de gelijkmaker voor het Zunneke binnen, 3-3.