Els van Asten stuurde ons namens pastoor Jan en locatieraad onderstaand bericht…

‘Als je net als Jan Kuijpers hart en oog hebt voor onze koepelkerk, als je van alle markten thuis bent en nooit “nee” kan zeggen, dan komt er in de loop der jaren steeds meer op je schouders te liggen, zoveel zelfs dat het teveel kan worden. Dat punt heeft Jan Kuijpers nu bereikt.

Jarenlang heeft Jan met veel toewijding en belangeloze inzet gewerkt in en om de kerk, als koster, rondleider, podiumbouwer bij concerten en herdertjesmissen, als technicus, licht- en geluidsman, eerste aanspreekpunt pastoor, beheerder van de begraafplaats en tuinman in de pastorietuin. Nu is voor Jan het moment aangebroken om ook voor zijn gezondheid  te zeggen dat hij niet alles meer kan doen en zeker niet alles meer kan regelen. Wel wil Jan als vrijwilliger een meer beperkte bijdrage blijven leveren.

Wij kunnen niet anders dan Jan enorm bedanken voor zijn harde werken en grote betrokkenheid bij de kerk van Lierop. Het is mede aan de zorg en vakbekwaamheid van Jan te danken dat de koepelkerk er zo prima verzorgd uitziet.

Dat willen we zo houden en daarom doet de locatieraad een oproep aan u om te kijken of u ergens een bijdrage kunt leveren. Ben je handig, gastvrij, flexibel en wil je graag iets betekenen in of om de kerk… heel graag! Je kan ons bereiken op tel.nr. 331215’

Zie hieronder enkele foto’s van Jan ‘aan het werk’…