In de zaalvoetbalcompetitie lieten Bij Guus&Willem en Jagershuis een sportieve wedstrijd zien waarbij Jagershuis in de 2e minuut op voorsprong kwam. Rob van der Sluijs schoot de bal in een leeg doel nadat doelman Maarten Werts knullig balverlies had geleden, 0-1. Met een afstandsschot trok Maarten Werts in de 20e minuut via de binnenkant paal de stand gelijk, 1-1. Bij Guus&Willem zette druk en kwam in de 27e minuut op voorsprong. Ronnie Heymans schoot nagenoeg vanaf de achterlijn de bal binnen. Jagershuis gaf zich niet gewonnen en met nog 2 minuten voor de boeg scoorde Rob van der Sluijs de gelijkmaker op nagenoeg dezelfde manier als de 0-1, 2-2.

Dirk van Vlokhoven zette Topparty in de 5e minuut op 1-0 tegen vZoggel 1. Lang plezier had Topparty niet van de voorsprong. In de 6e minuut maakte Tijn van den Tillaar de gelijkmaker, 1-1. vZoggel 1 werd sterker en Stefan Maas (13e) en Ruud Smits(16e, 17e en 29e) schoten vZoggel naar een 1-5 overwinning.

In de 1e klasse kwam Hurkmans door een ongelukkig eigen doelpunt van Duisenburgh in de 9e minuut op voorsprong. Duisenburgh viel aan en Hurkmans probeerde te counteren. Teun Custers (19e en 23e)  zorgde voor een 2-1 voorsprong voor Duisenburgh. Met nog 3 minuten voor de boeg bepaalde Gert Rutjens de overwinning op 3-1.

Met een schot buitenkant voet zorgde Daan Hooglugt voor de 1-0 van Educontract tegen Egelantier in de 15e minuut. Twee minuten later strafte Chris Bernards een foutje bij Educontract af en schoot de 1-1 binnen. Met nog 26 seconden te spelen schoot Tim van Brussel zijn Educontract naar de 2-1 winst.

Houtmaat had de handen meer dan vol aan het jeugdige ISM dat met snelle combinaties Houtmaat z’n wil oplegde. Bij een 0-2 achterstand kwam Houtmaat even terug tot 1-2 na een doelpunt van Glenn Haasen. ISM combineerde gewoon in een hoog tempo verder en won deze wedstrijd met 1-5. Joep Hoeben, Rens Bekx en Jeroen Gubbels (3x waarvan een strafschop) waren de doelpuntenmakers.