Tamara Kusters stuurde ons namens Easy and Free onderstaand bericht…

“Het had een mooie afsluiting moeten worden van het jubileumjaar ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan, het Jubileumconcert in de Koepelkerk in Lierop op 23 en 24 maart. Helaas gooide Covid-19 echter roet in het eten. Omdat het nog onduidelijk is of en wanneer er in het najaar mogelijkheden zijn om weer samen te zingen, is besloten om het Jubileumconcert definitief af te gelasten.

Theaterkoor Easy and Free gaat zich vanaf nu volledig richten op de nieuwe Theatershow in de Ruchte (2022).

Wat te doen als u een kaartje voor het Jubileumconcert hebt gekocht?

Het is helaas niet mogelijk om de kaarten voor het jubileumconcert te zijner tijd in te wisselen voor een kaartje voor de theatershow, omdat de verkoop dan via de Ruchte loopt. Wel zijn er de volgende mogelijkheden.

1. U kunt ervoor kiezen om Theaterkoor Easy and Free te sponsoren met uw kaartje en zo de kosten die zijn gemaakt voor het Jubileumconcert te helpen compenseren.
2. U kunt uw kaartje inwisselen tijdens een van onze theatervoorstellingen in 2022 voor consumptiebonnen van de Ruchte.
3. U kunt uw kaartje inwisselen en uw geld terugkrijgen.

Als u uw kaartje wilt inwisselen en geld wilt terugkrijgen, dan kunt u uw kaartje in een envelop doen met daarin uw naam, adres en bankgegevens en deze uiterlijk 8 juli inleveren bij een van onze koorleden of in de brievenbus doen bij / opsturen naar de Vurherd in Lierop, Offermanstraat 10 (5715 AN), ter attentie van Theaterkoor Easy and Free.Vervolgens gaan de enveloppen na de inleverdatum naar de penningmeester die de bedragen zo spoedig mogelijk overmaakt.

Zie ook www.easyandfree.nl