In de zaalvoetbalcompetitie leverde Van Gennip tegen Jagershuis een 1-1 uitslag op. Na een uitgooi van doelman Jelle Welten in de 11e minuut tikte Nick van der Sluijs de bal naast de vallende doelman Lars van Grotel binnen, 0-1 voor Jagershuis. Twee minuten later kreeg Tim van Lieshout de bal binnen het strafschopgebied voor zijn voeten en schoot vervolgens de bal keurig binnen, 1-1. In de slotfase scheelde het maar een haartje of een speler van Jagershuis had met rood kunnen vertrekken na de gele kaart voor het aanhoudend hebben van commentaar op de leiding. Gelukkig voor hem hield hij daarmede op tijd op.

Topparty herstelde zich tegen Canadees van de offday van vorige week. In de 5e minuut schoot Thijs Meeuws met een diagonaal schot de bal binnen, 0-1. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd en kregen beiden kansen om te scoren. Met nog een minuut te gaan punterde Geert Verberne de bal achter doelman Koen Hendriks, 1-1.

In de 1e klasse kwam Loomans al heel snel op 2-0 tegen Hurkmans. Chris van Eijk in de 1e minuut en Ton Schuurmans in de 3e minuut, 2-0. Mart van den Eijnden speelde zich mooi vrij en met een strak schot zorgde hij voor de aansluiting, 2-1 in de 16e minuut. Een minuut later schoot Ralf Hurkmans van grote afstand in een leeg doel de 2-2 binnen. Doelman Chris van Eijk zette in de 22e minuut zijn team met een hard strak afstandsschot weer op voorsprong, 3-2. In de 25e minuut werd een speler van Loomans uit de zaal gezonden omdat hij een speler van Hurkmans binnen het strafschopgebied een doelrijpe kans had ontnomen. De daarop volgende strafschop werd door Henri van Lieshout gemist. Een minuut later maakte hij het alsnog goed door de gelijkmaker binnen te schieten, 3-3.