Wie dichtbij huis wil genieten van een klassiek concert kan zondagochtend 18 februari om 11.00 uur terecht in de Ruchte bij Strabrecht Klassiek met het trio Daniele Daoukayeva (viool), Alexis Bove (cello) en Anastasiia Kurilko (piano).

Violiste Danielle Daoukayeva is geboren in Amersfoort. Danielle volgt nu Master Kamermuziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Danielle won en wint vele prijzen. Ze volgde vele masterclasses, is concertmeester bij diverse orkesten en geeft soloconcerten met orkest! Ze is winnares van het EuroConcours Viool in 2016.

De cellist Alexis Bove is geboren in Parijs. Na zijn opleiding in Frankrijk ging hij naar het Koninklijk conservatorium van Den Haag, waar hij in 2014 zijn bacheloropleiding. Zijn masteropleiding volgde in 2016. Hij volgde vele masterclassen en is ook thuis in de wereld van improvisatie en traditionele volksstijlen (Roemeens, Armeens).

De pianiste Anastasiia Kurilko is geboren in Rusland. Bekroning voor de beste uitvoering van Chopin’s werken op het Internationale Chopin Concours in Rusland. Ze wint de eerste prijs op het Internationale klassieke muziek concours in Krasnoyarsk in Rusland. Als soliste geeft zij diverse concerten in Bulgarije, Hongarije en Nederland. Nu studeert zij klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, bij professor Naum Grubert.

Entree: € 10. – incl. koffie/thee vanaf 10.30 uur, programmablad en garderobe

kinderen tot 12 jaar € 5.- incl. ranja, alleen aan de theaterkassa, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs

Informatie: S.C.C. De Ruchte, 0493 – 44 11 44, info@deruchte.nl, www.deruchte.nl