Op zaterdag 3 maart bieden wij u de mogelijkheid om met uw hond of kat langs te komen op ons speciaal ingerichte titerspreekuur met Vaccicheck. Dat wil zeggen dat gecertificeerd dierenarts, Jolanda Krosse een beetje bloed af neemt en de antistoffen meet en indien nodig ent in overleg met de eigenaar. Dit alles duurt maar 20 minuten.

Dit spreekuur zal plaatsvinden tussen 10.00 en 15.00 uur aan de Laan ten Boomen in Lierop. De kosten voor de titerbepaling bedragen € 42,50. In plaats van klakkeloos en in veel gevallen onnodig te vaccineren, meten we met VacciCheck op eenvoudige wijze of uw hond of kat nog voldoende antistoffen heeft tegen de belangrijkste virusziekten.

Indien dit het geval is heeft vaccineren geen enkele zin. VacciCheck kan worden ingezet bij pups en kittens en bij volwassen dieren vanaf 4 weken na de laatste vaccinatie. De uitslag wordt officieel in het paspoort genoteerd. Vergeet dus net het paspoort van uw hond of kat mee te brengen! Indien uit de test blijkt dat uw dier toch gevaccineerd dient te worden, dan kan dit na een gezondheidscheck, ter plekke worden gedaan.

De kosten:

L4: € 22,00

DHP, P en DP: € 25,00

KC neusenting: € 30,00

KC injectie: € 22,00

Rabiës: € 30,00

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kan men contact opnemen met Blije Pootjes lierop 0492-745242 of mail naar info@blijepootjes.nl

Saskia Thijs en Kim Kusters