Van morgen, vrijdag 15 september tot en met maandag 18 september a.s. wordt de jaarlijkse kermis gehouden in Lierop.

Zorg dat je morgen om 15.00 uur aanwezig bent bij de opening, want het eerste kwartier zijn de ritjes in diverse attracties gratis!

Op basisschool ‘t Rendal zijn kortingsboekjes uitgedeeld aan de kinderen. In dit boekje staan voor hen diverse acties vermeld.

Programma vrijdag:
Om 15.00 uur wordt de kermis geopend waarbij het eerste kwartier de ritjes in diverse attracties gratis zijn.
Tussen 16.00 en 16.30 uur kunnen de kinderen een gratis oliebol afhalen bij de oliebollenkraam op vertoon van een bonnetje uit het bonnenboekje.

Programma zaterdag:
Deze dag kunnen de op school uitgedeelde kleurplaten ingeleverd worden bij de suikerspinkraam. Elk kind dat een kleurplaat inlevert, ontvangt een munt voor een gratis ritje in een van de attracties (deelname tot 12 jaar).

Programma zondag:
Stuur uw leukste foto van uw kermisbezoek door naar de facebookpagina “Kermis Someren” en maak kans op een uitgebreid kermispakket bestaande uit o.a. knuffels, lekkernijen en gratis munten.

Programma maandag:
Om 19.00 uur vindt bij de oliebollenkraam de prijsuitreiking plaats van de kleurwedstrijd waarbij diverse leuke prijzen te winnen zijn en een Hoofdprijs van €100,00!
Van 15.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen op vertoon van een bonnetje uit het bonnenboekje een gratis rit maken in een van de volgende attracties: rupsbaan / gravitron / draaimolen.
Om 18.30 uur brengt Clown Desalles een bezoek aan de kermis om de kinderen te vermaken.

Speciaal voor de jeugd in Lierop is er een grote attractie! De traditionele botsauto’s worden vervangen door een spectaculaire razendsnelle Gravitron die je hart sneller zal laten kloppen. Dit is een kans die je niet wil missen! Deze attractie zal éénmalig in Lierop aanwezig zijn!

Op de facebookpagina “Kermis Someren” staan diverse deel- en win-acties en verdere informatie over de kermis. In ’t Contact van donderdag 15 september staan op de gemeentepagina diverse kortingsbonnen.

Verkeersmaatregelen
Rondom de kermisdagen is de Van Dongenstraat in het geheel afgesloten en deels zijn ook de Florastraat, de Somerenseweg en de Offermansstraat afgesloten.

Openingstijden kermis
Vrijdag: 15.00 – 23.00 uur
Zaterdag: 14.00 – 23.00 uur
Zondag: 14.00 – 23.00 uur
Maandag: 14.00 – 23.00 uur

Wij wensen iedereen heel veel kermisplezier toe!!