Op vrijdag 27 april is het weer Koningsdag. Zoals elk jaar organiseren wij als Oranjecomité op die ochtend weer allerlei activiteiten voor de kinderen in Lierop.

We nodigen iedereen in Lierop dan ook weer van harte uit. Om 10:00 uur beginnen de festiviteiten bij de Renkant.

We gaan er weer een gezellige ochtend van maken, te beginnen met het inmiddels traditioneel door de fanfare voorgedragen volkslied en het hijsen van de vlag.

Daarna is er de net zo traditionele fietsoptocht waarbij de kinderen met hun versierde fietsen door een deel van Lierop zullen rijden, onder begeleiding van de beide Gildes en de fanfare. De drie mooist versierde fietsen zullen door de hoogheden Piet de 4e en Teun beloond worden met een beker.

Bij terugkomst is er de oranjemarkt en zijn er van allerlei leuke activiteiten voor de kinderen.

Met dit jaar om te proberen voor de waaghalzen een zeepkistenrace, en een kinderboerderij.

Samen met van allerlei lekkers, voor de kinderen en een lekker bakje koffie en koekjes voor de ouders en opa’s en oma’s.

Natuurlijk zijn er ook weer prijzen te winnen met het snoeppot raden en knuffelraden.

Bovendien kunnen de kinderen een prijs winnen door extra hun best te doen om met een mooi versierde kraam op de oranjemarkt te staan. Dus doe je best!!

Rond 12:00 uur sluiten we af met een tombola. Voldoende reden dus voor alle kinderen om ook dit jaar bij Koningsdag te zijn.

We hopen u dan ook dit jaar weer welkom te mogen heten op 27 april bij Koningsdag 2018 op de Renkant. Tot dan!!

Oranjecomité Lierop

PS: Ook dit jaar kunt U als lid van Rabobank Peelland Zuid stemmen op een vereniging/club die u een warm hart toedraagt. Wij van het Oranjecomité Lierop doen hier ook aan mee. We proberen zowel  voor Koningsdag als de Sinterklaasintocht leuke activiteiten te organiseren voor de Lieropse kinderen. Vanaf 5 april tot en met 30 april kunt U uw stem uitbrengen. We hopen dat u een stem aan ons geeft, zodat in de toekomst dergelijke activiteiten kunnen blijven bestaan. Alvast dank en tot ziens op Koningsdag vrijdag 27 april 2018.

Namens Oranjecomité Lierop.