Na de opening van het Festivalseizoen, afgelopen weekend met Paaspop, zijn ook de Lieropse festivals volop in voorbereiding om zich weer te laten gelden als succesvolle niet meer weg te denken festivals.

Wij berichten in volgorde van de ingeplande datum komende tijd over elk festival.

Op zaterdag 26 mei vanaf 13.00 uur opent Peteyfest aan de Steemertseweg. Op 23 juni volgt Eurosjopper en op 10, 11 en 12 augustus sluit ‘de moeder van de Lieropse Festvals, Nirwana Tuinfeest, de rij. Ieder heeft haar eigen typische karakter en dat maakt het voor de Lieropse en regionale bezoeker interessant. Sfeer brengen ze alle drie en dat is wellicht nog de grootste aanrader om erbij te zijn.

Ook Peteyfest staat vermeld bij de ‘juweeltjes van het festivalseizoen’ in Brabant. Na vorig jaar het 10-jarig jubileum groots gevierd te hebben vinden de organisatoren het dit jaar tijd voor een frisse wind. Ze gaan het helemaal anders doen! De mainstage gaat weg en maakt plaats voor 6 stages – waarvan 3 gloednieuwe! – met ieder een compleet eigen stijl. Ook komt er een vernieuwde food & drink area en zullen er allerlei hele vette bezigheden te vinden zijn, allemaal verdeeld over één waanzinnig terrein!

De 6 stages zijn…
– Cafe de Cave
– Dans & Grietje
– BOEMROOM (nieuw!)
– Partynextdoor by MS34 (nieuw!)
– WWOP (terug van weggeweest!)
– De Hut – vinyl, live music & good vibes. Na de festivalprimeur van afgelopen jaar, komt een van de leukste verborgen area’s – onze ‘eigen’ Guus Hurkmans – terug tijdens Peteyfest 2018! Dit is dé plaats waar jouw favoriete vinyl platen aan de lopende band worden gedraaid. Hij stond afgelopen week nog op Paaspop.

De minimale leeftijd om Peteyfest te bezoeken is 18 jaar. ID is verplicht.

Alleen regular tickets zijn nog te krijgen (Super Early Bird en Early Bird tickets zijn beiden uitverkocht)
Meer info nodig? Stuur ons gerust een PM op www.facebook.nl/peteyfestival of stuur een mailtje naar info@peteyfest.nl!