Monique van de Laar stuurde ons namens het Oranjecomité onderstaand bericht…

‘Op zaterdag 27 april is het weer Koningsdag. Zoals elk jaar organiseren we op die ochtend weer allerlei activiteiten voor de kinderen in Lierop.
We nodigen iedereen in Lierop dan ook weer van harte uit. Om 10:00 uur beginnen de festiviteiten bij de Renkant.

We gaan er weer een gezellige ochtend van maken, te beginnen met het inmiddels traditioneel door de fanfare voorgedragen volkslied en het hijsen van de vlag.

Daarna is er de net zo traditionele fietsoptocht waarbij de kinderen met hun versierde fietsen door een deel van Lierop zullen rijden, onder begeleiding van de beide Gildes en de fanfare. De drie mooist versierde fietsen zullen door de hoogheden Jan de 4e en Roel de 2e beloond worden met een beker.

Bij terugkomst is er de Oranjemarkt, waar de kinderen  met een eigen kraampje kunnen komen  en zijn er van allerlei leuke activiteiten voor de kinderen.
Met dit jaar een karikatuurtekenaar, clown Onkie met zijn ballonnen en popcorn en suikerspinnenkraam, en een kinderboerderij.
Samen met van allerlei lekkers voor de kinderen en een lekker bakje koffie en koekjes voor de ouders en opa’s en oma’s.
Bovendien kunnen de kinderen een prijs winnen door extra hun best te doen om met een mooi versierde kraam op de oranjemarkt te staan. Dus doe je best!!

Rond 12:00 uur sluiten we af met een tombola. Voldoende reden dus voor alle kinderen om ook dit jaar bij Koningsdag te zijn.
We hopen u dan ook dit jaar weer welkom te mogen heten op 27 april bij Koningsdag 2019 op de Renkant.

Tot dan!! Oranjecomité Lierop’.

Zie ook de foto’s van vorig jaar.