Wie dichtbij huis wil genieten van een avondvullend programma met vier van de beste tonpraters van dit moment kan op zaterdag 6 april terecht in de Ruchte.

Veel mensen kennen het tonpraten als een onderdeel van het carnaval. Maar dit is een comedyvariant die de laatste jaren hard gegroeid is. De acts worden steeds professioneler en verdienen daarom ook een podium wat recht doet aan deze ontwikkeling: een theaterpodium!

De tonpraters van deze avond:

Berry Knapen
Een rot in het vak! Meerdere malen uitgeroepen tot de beste tonprater van Brabant. Een clown… onvoorspelbaar, hilarisch, explosief een tikkeltje brutaal.
– Brabants kampioen Tonpraoten
– Zuid-Nederlands Kampioen

Jasper van Gerwen
De laatste jaren heeft hij menig zaal mogen bespelen. Iedere keer met veel succes. Zijn acts die hij bij het tonpraten brengt zijn voor mensen heel herkenbaar. Het spel en de timing zijn ijzersterk en menig zaal valt voor hetgeen Jasper brengt.
– Meervoudig finalist Keiebijters Kletstoernooi
– Meervoudig finalist Brabantse Kampioenschappen

Hans Eijkemans
Hans Eijkemans, maar in de ton als Hannus, wel telkens in een andere creatie. Al ruim 22 jaar actief als tonprater.
– Meervoudig Zuid Nederlands kampioen
– Brabants kampioen
– Finalist de Keiebijters Helmond

Rob Scheepers (Helmond)
Rob prijst zichzelf heel gelukkig dat hij nog steeds deze hobby mag en kan uitvoeren. Tonpraten betekent voor hem, mensen laten lachen en weg te halen uit de dagelijkse sleur. En dat allemaal met slappe klets en af en toe een mopje.
– Meervoudig finalist Keiebijters Helmond
– Meervoudig finalist Brabantse Kampioenschappen

De presentatie van deze avond zal in handen zijn van komediant Sem van den Borne. Een avondvullende show die garant staat voor een avondje ongenadig lachen!

Tijd: 20:30 uur
Inclusief: Garderobe, Pauzedrankje
Regulier: € 17,50