Op 13 november worden de hoogheden van CV De Kaauw Voetjes weer op een unieke wijze bekend gemaakt. Omdat er nog steeds een aantal corona-maatregelen van kracht zijn hebben we gekozen om te werken met toegangsbewijzen.

Wil jij er bij zijn dan kun je nog tot en met 6 november een toegangsbewijs bemachtigen. Dit bewijs kost maar €2,50 en je krijgt daar zelfs een gratis consumptiebon bij! Dus nagenoeg gratis entree! Maar ben snel want er is maar een beperkt aantal toegangsbewijzen beschikbaar!

Wees dus snel en zorg dat je er bij bent. Bestel je toegangsbewijs op www.kaauwvoetjes.nl! En als je er dan toch bent, stem dan meteen even op jouw nieuwe prins of prinses!

Het thema van de carnaval is inmiddels bekend (‘It giet oan) en natuurlijk is ook de onthulling geheel in deze ‘It giet oan-stijl’. De avond start om 18:30 uur met de bekendmaking van onze nieuwe jeugdhoogheden waarna aansluitend de “grote” hoogheden worden onthuld. Bij zijn is meemaken natuurlijk, een nieuwe locatie, nieuwe hoogheden en wellicht nog meer nieuwe mooie dingen!

De eerste stempelhut van de carnaval is OJC Nirwana in Lierop. Iedereen boven de 13 jaar moet in bezit zijn van een geldig testbewijs of een QR-code.

De mogelijkheid tot het bestellen van toegangsbewijzen kan echt tot en met 6 november! Dat kan op www.kaauwvoetjes.nl!

CV De Kaauw Voetjes Lierop