In de zaalvoetbalcompetitie bleek Toff op halve kracht veel te sterk voor van Heugten. Van Heugten deed wat het kon maar kon geen vuist maken. Youri van Brussel, Merijn van Brussel(3x) en Martijn van den Einden(2x) zorgden voor het halve dozijn treffers, 0-6.

BekenHDSolar ging furieus van start tegen Hurkmans. Binnen drie minuten stond het al 0-2 voor BekenHDSolar door treffers van Sem Leenen. Een langzaam warm gedraaid Hurkmans kwam vervolgens terug tot een 3-2 voorsprong door treffers van Tim van Lieshout(2x) en Bart Sijbers. Sem Leenen trok met zijn 3e doelpunt de stand weer gelijk in de 22 minuut, 3-3. Nog geen minuut later passeerde Frank Dijkmans ongelukkig zijn eigen doelman, 4-3 voor Hurkmans. BekenHDSolar gaf niet op en in de 24e minuut schoot Rudi Nijssen van afstand in de winkelhaak, 4-4. De daarop volgende strafschoppen werden door BekenHDSolar met 3-2 gewonnen.

Doelman Rik Duijmelinck had een groot aandeel in de 1-2 overwinning van Jagershuis op Postel. Postel kreeg vele kansen om te scoren maar steeds weer stond Rik Duijmelinck gruwelijk in de weg. In de 15e minuut strafte Luc Hooglugt een misverstand in de achterhoede van Postel af en zette Jagershuis op een 0-1 voorsprong. In de 26e minuut brak Stijn Broeks over de linkerzijde uit en schoot de bal in de het Postel doel, 0-2. Twee minuten voor tijd gaf Thijs Cortenbach de stand een beter aanzien voor zijn team, 1-2.

In de 1e klasse ging Educontract ruimschoots ten onder tegen medekoploper Duisenburgh. Het werd een 0-6 overwinning voor Duisenburgh door doelpunten van Nicky Meeuws, Martijn Mulder(3x), Peter van Steenbergen en doelman Tommy Meeuws.

In de 2e klasse klopte ISM tegenstander Jeuken met 0-3. In deze wedstrijd maakte Sem van den Nieuwenhof een prima hattrick. Joep van Deursen miste in de 15e minuut een strafschop wegens hands doelman ISM.