Vorig jaar was er in oktober geen Lieropse Dorpskwis omdat het 4-jaarlijkse evenement Lierop Live in die maand gepland stond en een deel van ons dorpskwisteam ook daarbij wordt ingezet.

Door de coronaperikelen werd Lierop Live naar oktober 2021 verzet en schoof de Dorpskwis dus automatisch nog verder door naar 2022. Omdat nu de organisatie van Lierop Live vanwege o.a. de te korte voorbereidingstijd ook dit jaar dit grote evenement niet kan realiseren is er in het eerste weekend van oktober dit jaar ruimte voor de Dorpskwis. Volgens de fanfare schuift Lierop Live door naar 28 en 29 oktober 2022.

We waren wel al bezig om een online dorpskwis ‘andere stijl’ te organiseren in maart a.s. maar door de nieuwe ontwikkelingen hebben we besloten om alles te zetten op de grote Dorpskwis 3.0 op 2 oktober.
Hoe het er dan uit zal zien moeten we nog ervaren maar we hebben goede hoop dat er in oktober weer veel mogelijk is. Mocht het ‘oude normaal’ dan onverhoopt al weer ‘normaal’ zijn dan is er alle reden om er met z’n allen een geweldige en vooral gezellige Dorpskwis van te maken.

Je kunt je het nu haast niet voorstellen. Mochten er aanpassingen nodig zijn dan zijn we natuurlijk wel zo flexibel om daarmee om te gaan.

We houden jullie op de hoogte.
Namens het dorpskwisteam
Doretti, Bart, Jan, Harm, Robert, Stijn

Om nog eens terug te kijken op de bijzonder succesvolle vorige edities kun je hieronder het antwoordenboek van 2018 en 2019 nog eens bekijken.