Vorig jaar heeft het bestuur van de fanfare aangekondigd dat ze vanwege de kosten niet langer in staat zijn om de traditionele fysieke fanfarekalender uit te brengen. Deze kalender was jarenlang super handig voor het plannen van nieuwe activiteiten en evenementen in Lierop waardoor doublures konden worden voorkomen.

Na deze teleurstellende mededeling hebben we ons best gedaan om zoveel mogelijk activiteiten en evenementen in Lierop zelf in de agenda van Slaponline te plaatsen, op basis van de berichten die op Slaponline zijn geplaatst. Daarmee is het ’totaaloverzicht’ echter nog niet volledig.

Daarom bieden we verenigingen, instellingen en clubs de mogelijkheid om via Slaponline hun jaarlijkse activiteiten door te geven, zodat ons ’totaaloverzicht kan blijven dienen als hulpmiddel bij het plannen van activiteiten.

Uiteraard zullen we tussentijds activiteiten blijven toevoegen aan de agenda op basis van nieuwe berichten op Slaponline of op verzoek.

DUS: We willen graag de al bekende activiteiten van verenigingen, instellingen en clubs ontvangen vóór 25 december via nieuws@slaponline.nl, zodat we ons ’totaaloverzicht’ zo compleet mogelijk kunnen maken vóór het einde van het jaar.