Tijdens de onthullingen van de Kaauw Voetjes, gisteren in de Vurherd, is Marcel Hurkmans tevoorschijn gekomen als de nieuwe Prins. Zijn Prinses is Marja Hurkmans-Kuypers. Marcel en Marja worden bijgestaan door adjudantenpaar Bob van de Laar en Chantal Kanters.

Bij de jeugd is Eline Roijen verkozen tot nieuwe jeugdprinses. Haar adjudant is Jort Bollen.

Het jeugdboerenbruidspaar is Puck Rutten en Guus Kusters en zij worden bijgestaan door getuigen Keet van der Zanden en Jens Adriaans.

Prins Marcel Hurkmans is 46 jaar oud en getrouwd met zijn prinses Marja Hurkmans-Kuypers. Vader van twee prachtige kinderen. Dochter en ex jeugdprinses Sanne, 17 jaar oud en zoon Jelle, 14 jaar oud.
Samen wonen zij op de Tamboer in Lierop. Marcel werkt bij Jacobs lijmwerken te Someren. Marja werkt bij Savant Zorg op locatie Sonnehove, ook in Someren.
Na 5 jaar actief te zijn geweest binnen de jeugdcommissie van de Kaauw Voetjes zijn Marcel en Marja twee jaar geleden vol goede moed aangesloten bij de Raad van 11. Marcel is ook al enkele jaren lid van de commissie ‘onthulling’.
Als voetballer, trainer en leider kun je Marcel vaak vinden op het terrein van SV Lierop. Hij voetbalt zelf bij Lierop 3. Zit in het hoofd- en jeugdbestuur, geeft training aan de jeugd onder 15 en staat als leider en coach op de zaterdagen langs de lijn.
Op de vrijdagavond trapt hij een balletje in de zaal bij Top Party. En als er dan nog tijd over is pakt hij de wielrenfiets om zelf een stuk te gaan fietsen of hij sluit wel eens aan bij wielerclub de Mythe.

Adjudantenpaar Bob vd Laar en Chantal Kanters
Bob van de Laar werd 48 jaar geleden geboren in Lierop. Inmiddels woont hij in de Lijestraat, samen met Chantal Kanters (48) en 2 kinderen Karlijn en Han. Bob werkt bij drukkerij SNEP in Eindhoven. Hij is ook actief bij SV Lierop als jeugdtrainer en – net als Prins Marcel – bestuurslid van de jeugdcommissie. Verder fietst hij bij cycleteam de Sekte en tennist hij regelmatig op de maandagavond.
Chantal werkt bij Amarant en is persoonlijk begeleidster op een trainingshuis voor jongeren met complexe zorg. Zij houdt van schilderen en lezen in haar vrije tijd.

Zie hieronder het interview dat Harrie van Horik met hen had.