Op 17 december om 20.00 uur kunt U in de koepelkerk van Lierop genieten van een Engelstalig kerstconcert door deze nationaal bekende zanggroep. Het is het enige kerstconcert concert dat de zanggroep in het zuiden van ons land geeft. Tickets & informatie vindt U op de website van Wishful Singing.

Wishful Singing brengt een kerstprogramma met bekende en onbekende meesterwerken van Engelse bodem, van middeleeuwse muziek tot bekende traditionele liederen in bijzondere arrangementen van onder meer Benjamin Britten.

Voor een op en top Christmas gevoel wordt het publiek uitgenodigd om een aantal bekende carols mee te zingen terwijl zangeres Marleen van Os het kleine, handzame harmonium van Wishful Singing bespeelt. Waan je in een knusse huiskamer waar we samen zingen rond de kerstboom.

Wishful Singing, Vijf zangeressen, die méér willen dan alleen muziek maken. De concerten van Wishful Singing zijn een combinatie van a cappella zang, inspirerende verhalen én een theatrale uitvoering op het allerhoogste niveau.

Het ensemble treedt op van Japan tot in de U.S.A. Wishful Singing wordt door pers en publiek geprezen om de beheersing van een brede waaier aan muziekstijlen, van gregoriaans en klassieke muziek tot volksmuziek en close harmony.

In 2021 ontwikkelde Wishful Singing Zing je Sterk, een zangtherapie voor patiënten met langdurige covidklachten waar inmiddels circa 1.500 mensen aan hebben meegedaan.

Wim Steenbakkers