Marlies vertelt over deze sympathieke uitdaging: “Mijn zus heeft sinds vier jaar gediagnostiseerd actieve Multiple Sclerose in progressieve vorm. De laatste 2,5 jaar is zij mobiel volledig afhankelijk geworden. Of ze ligt in bed of ze zit in haar aangepaste elektrische rolstoel. Ze wil heel graag dat de ziekte stopt. Daarom hoopt ze op een aHSCT-behandeling/stamceloperatie in Mexico. Die is in Nederland voor deze MS-vorm niet mogelijk”.

Marlies vervolgt: “Samen met enkele ooms zijn we al een eindje op weg om de dure operatie en behandeling te ondergaan. Maar er is nog heel veel geld nodig. En dat heeft Astrid niet en ons gezin ook niet. We zijn afhankelijk van allerlei acties die we op touw zetten en de Kennedymars is er één van. Wij beseffen dat de sponsoring van onze loopactie een druppel is op een gloeiende plaat. Echter alle beetjes helpen om ons doel van minimaal 70.000 euro te bereiken. Hoe sneller hoe liever. Op de Kennedymarkt/braderie Postelstraat zijn ze aanwezig met een kraampje. Daar kunt u ons doel ook ondersteunen met een koopje of een donatie. Scan daar zeker ook de QR-code met uw telefoon”.

Voor meer info en de link naar je eventuele donatie zie HIER.

Zie ook ons vorig bericht op slaponline.

Zie ook onderstaand filmpje van SIRIS-tv waarin Astrid van Mill aan Harrie van Horik vertelt over haar ziekte en over haar gewenste operatie.