De optocht van de Kaauw Voetjes, die na corona weer elk jaar in Lierop gepland staat op de zaterdagmiddag van Carnaval, wordt steeds populairder bij bezoekers, waarvan velen van buiten Lierop komen. Dat is maar goed ook, want vele Lieroppenaren doen mee met hun buurt of als groepje of individueel. Een prima mix! Vele Lieropse jeugd is ermee opgegroeid. Daar mag Lierop best trots op zijn en het zou mooi zijn als dat kan blijven bestaan.

De optocht en alles eromheen verbindt en er hoeven geen kolossale carnavalswagens meer gebouwd te worden om er een mooie optocht van te maken. Dat bewees de optocht van vorig jaar wel, die er met 18 deelnemers fantastisch uitzag.

We hebben aanmeldingen binnen, maar nog (veel) te weinig, waardoor het een uitdaging wordt om vorig jaar te evenaren!

Het is begrijpelijk dat men er tegenop ziet om weer iets moois te maken (dat is van alle tijden), maar achteraf ervaren de deelnemers vrijwel altijd voldoening want het is toch wel gezellig! En laten we eerlijk zijn, na afloop is er niets leukers dan samen het feest voort te zetten op de After Party.

We duimen graag voor een positieve afloop, die volledig afhankelijk is van de eventuele aanmeldingen die via de website of rechtstreeks bij mij binnenkomen.

Groet namens de Optochtcommisie,

Toon Hesius
Florastraat 8
5715 AK Lierop
06-51761380
toon.hesius@infraspeed.net