Van Esther Bruijstens kregen we onderstaand bericht…

“Na het kampioenschap van senioren 1, de F1 en F2 stonden er op de laatste zaterdag nog veel wedstrijden voor DAKOS op het programma!

Tussendoor werd er op de vrijdag nog door alle jeugdleden genoten op de traditionele DAKOS dag! Wat hebben de meiden genoten op deze warme? dag! Dank aan de organisatie. Het was wederom genieten voor alle jeugdleden.

En toen nog door na de zaterdag! De E1, E2 en B1 konden bij winst kampioen worden! De hitte was er al heel vroeg, maar met emmers water ? langs de kant en sponzen kon er gewoon gespeeld worden.

De E1 beet het spits af en speelden tegen de nummer 2 ODC. De E1 liet er geen gras over groeien en met snelle aanvallen wisten zij met maar liefst 20 – 4 van de directe concurrent te winnen ?! Applaus ? voor deze meiden, want voor de derde keer kampioen in één seizoen.

Daarna was het de beurt aan de E2. Ook zij speelden tegen de nummer 2 en degene die zou winnen zou kampioen zijn. Voor Lieke en Kyara was het hun eerste kampioenswedstrijd en de meiden waren wat gespannen. Dat was ook bij de tegenstander het geval en zo duurde het even voordat de score werd geopend. Maar na de 1 – 0 volgde gelukkig al snel de tweede en derde goal! De tegenstander liet het kopje een beetje hangen en de E2 speelde de wedstrijd goed uit. Eindstand 5 – 2?! Klasse gedaan meiden.

Van de ijstaart en broodje snack meteen weer door naar Ommel, want daar kon de B1 bij winst op ODC kampioen worden. De meiden scoorden snel de 1 – 0 maar daarna duurde het even voordat het gat geslagen werd. Gelukkig waren ze voor rust nog scherp waardoor het 4 – 0 voor DAKOS werd. Met waterpistolen werden de meiden koel gehouden en de hitte kwam van het kunstgras af??, maar de meiden gingen door en wisten uiteindelijk met 8 – 2 van ODC B1 te winnen. Een topprestatie, want na de zaal hadden we dat niet verwacht!

Super gedaan meiden en trainsters/coaches! Op de platte wagen vanuit Ommel naar Lierop waar het feestje ? gevierd kon worden!

De B1 was de 11e kampioen van DAKOS ??dit seizoen. Een ongekende topprestatie waar het bestuur en de TC ongekend trots op is!?

Op naar volgend seizoen en graag weer met jullie allen, want zonder speelsters, zonder zo veel vrijwilligers geen bloeiende vereniging!

Dank ? voor jullie inzet!???”

Zie eventueel ook meerdere de foto’s:
F4 – E1 – E2 – D1
B1