Over ruim drie weken staat Lierop weer in het teken van het Tuinfeest 2017. Het beloofd weer een mooie editie te worden. De zaterdagtickets zijn inmiddels uitverkocht.
Wil je zaterdag toch dan is het nog mogelijk combitickets (voor vrijdag én zaterdag) te kopen. Vrijdagtickets zijn nog wel beschikbaar. Zie de ticketpagina.
Een mooie bijkomstigheid is dat de Precise Patchwork Band als winnaar van de Rinus Hurkmans Wisselbokaal op Eurosjopper het Tuinfeest mag openen. Zij speelden het beste een cover van Status Quo. Waar deze ‘veteranen’ ruim 2 jaar geleden hun 40-jarig jubileum vierden in Nirwana en toen ook uitgenodigd werden om in 2015 op de 40e editie van Nirwana Tuinfeest te spelen maar dit moesten cancelen door ziekte, komen ze dit jaar de schade dubbel en dwars inhalen.
Net als vorig jaar is er ook weer een prachtige app om iedereen voor en tijdens Nirwana Tuinfeest te voorzien van allerlei informatie!! Wil jij deze app ook op je telefoon? Dan kun je deze op de volgende manieren downloaden:
– Voor iOS: https://itunes.apple.com/…/…/nirwana-tuinfeest/id1101625718…
– Voor Android: https://play.google.com/store/apps/details…

Zie ook de promo…