De Vrienden van de Koepelkerk hebben met hun leden 2 interessante bedrijven bezocht.

“Op 10 mei kregen we een interessante presentatie en mooie rondleiding in het Experience Centre van ASML. Deze rondleiding werd verzorgd door 2 gepassioneerde techneuten die de ingewikkelde materie goed konden overbrengen ook voor de niet technici. Fotograferen mocht daar niet dus helaas geen fotoreportage.

Twee weken later waren we te gast bij het mooie bedrijf van Thwan van Gennip. We werden daar zeer gastvrij ontvangen en kregen een mooie presentatie van alle locaties van zijn bedrijf. Vol passie vertelde Thwan over zijn “hobby” ondernemen. Na de presentatie bezochten we het werkveld.

De inpakafdeling, de frambozen- en aardbeienvelden, de huisvesting van het personeel, kortom we kregen een mooie indruk van het geheel. Wat erg opviel is dat alles er prachtig en schoon bij lag. Op alle fronten – van zowel de huisvesting als de productievelden – staat kwaliteit hoog in het vaandel.  Het is niet voor niets dat hij hofleverancier van Albert Heijn is.

De interessante middag werd afgesloten met een hapje en een natje. Wij bedanken Thwan en zijn personeel hartelijk voor hun gastvrijheid en interessante excursie. Het maakt ons trots dat zulke mooie producten in Lierop worden gemaakt en verwerkt. Hier mochten we gelukkig wel een fotoreportage maken”.