Het nieuwe evenement – met deze toepasselijke promo – dat Carnavalsvereniging de Kaauw Voetjes i.s.m. Café de Ontmoeting gaat organiseren op carnavalsmaandag 4 maart is nu al een groot succes gebleken.
In een mum van tijd hebben maar liefst 300 mensen zich opgegeven en daarmee zijn alle tafels dan ook bezet. Dat betekent echter zeker niet dat er geen andere mensen meer kunnen komen! Integendeel!
Iedereen, jong én oud is vanaf 13.30 uur welkom om Tik ‘m aandag van dichtbij mee te maken waarbij teams, zittend, staand, dansend en springend aan lange tafels het tegen elkaar opnemen met bizarre opdrachten welke afgewisseld worden met een super mega Carna Cantus met live muziek van de Lieropse Koepelbloazers. Een spektakel dat je ook als bezoeker zeker niet wilt missen!
Zelfs voor de allerkleinste Kaauw Voetjes zal er van alles te beleven zijn.
Vroeg in de avond zal het feest zich voortzetten in het cafe met diverse artiesten zoals Duo Starlight, Zanger Bas, De Koepelbloazers en aan de draaitafel Party DJ Danny Maltha!
De entree is uiteraard geheel gratis! Goeie zin verplicht!

Wil je als bezoeker graag mee doen aan de vetste lunch van de regio? Of wil je je als team alsnog inschrijven om zo op een reservelijst te belanden? Dat kan!

Schrijf je nu in op www.kaauwvoetjes.nl/inschrijven/