In de zaalvoetbalcompetitie opende Rob Hurkmans in de 5e minuut de score met een diagonaal schot voor Van Gennip tegen Topparty, 0-1. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. In de 20e minuut speelde Ralf van de Laar zich keurig vrij in het doelgebied en legde de bal panklaar voor Hidde Maas die de 1-1 liet aantekenen. Met nog twee minuten voor de boeg bezorgde Rob Hurkmans met een voor zaalvoetbalbegrippen bijzonder doelpunt zijn team Van Gennip de 1-2 winst. Na een strakke voorzet van rechts kopte hij ven enkele meters afstand de bal hard in de kruising.
Jagershuis had eigenlijk na 5 minuten al het vonnis geveld over Steenstra. Rob (2x) en Nick van der Sluijs passeerden de Steenstra-doelman kansloos. In de 17e minuut brak Daan Kuijpers over rechts door en schoot de 4-0 binnen. Met een knap doelpunt in de 20e minuut kon Steenstra de eer redden voordat wederom Nick en Rob van der Sluijs er 6-1 van maakten. In de slotminuut bepaalde Nick van der Sluijs de einduitslag op 6-2 door de bal in zijn eigen doel te werken.
Bij Egelantier tegen Hurkmans zat het venijn in de staart van de wedstrijd. In de 25e minuut scoorde Egelantier met een afstandsschot, 1-0. Doelman Sander van de Loo hield zijn doel uitstekend schoon. In de slotminuut moest hij echter toch twee keer capituleren voor schoten van Henri van Lieshout en Twan Bussers waardoor Hurkmans, zij het enigszins lucky, met 1-2 won.
Van Otterdijk won met 4-2 van het Zunneke. Alleen Harry Maas en Michiel Peters scoorden voor het Zunneke.