Van Jack Swaanen (diaken) kregen we onderstaand bericht…

Na de drukbezochte parochieavond over “uitdagende kruispunten” willen we u van harte uitnodigen voor een boeiende verdiepingsavond op dinsdag 6 februari om 20.00 uur in het zijzaaltje van de kerk in Asten.

Deze bijzondere avond biedt een unieke gelegenheid om samen diepgaande gesprekken te voeren over thema’s die ons allen bezighouden.

Het centrale thema van de avond is “Op weg naar een dynamische geloofsgemeenschap”. We stellen de vraag of geloven vooral draait om gewoonte en traditie, of dat het juist gaat om het gezamenlijk aangaan van passende uitdagingen. De fusie van diverse kerkdorpen brengt voor onze parochie een nieuw tijdperk van samenwerking met zich mee. Welke persoonlijke eigenschappen versterken talent, en welke eigenschappen mogen we beheersen?

We nodigen u uit om deel te nemen aan inspirerende gesprekken en te sparren met een prestatiecoach. Deze coach zal ingaan op zijn ervaringen in het helpen van mensen bij persoonlijke groei en het vormgeven van krachtige teams.

De verdiepingsavond staat open voor iedereen, ongeacht religieuze achtergrond of persoonlijke overtuigingen. Het is een gelegenheid om samen dieper na te denken, te praten en te groeien. Na afloop van de avond nodigen we je van harte uit om in een informele sfeer verder te praten en elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje. We kijken ernaar uit om deze bijzondere avond met jou te delen.