Op zondag 14 januari ontvangt Prins Piet d’n 4e zijn gasten tijdens de receptie die hem wordt aangeboden door de carnavalsvereniging.
Iedereen wordt uitgenodigd om hem dan te komen feliciteren. Het beloofd weer een gezellige middag te worden!

Prins Piet (van Oosterhout) is geboren op 23-4-1957 als 3e uit een rij van 10 kinderen.
Op de website van de Kaauw Voetjes stelt hij zich als hieronder voor…

‘Ik ben opgegroeid in de van Dongenstraat waar mijn ouders een café-danszaal en een aannemersbedrijf runden. Ik heb voor timmerman geleerd en hier mijn beroep van gemaakt.

Op mijn 25e trouwde ik met Rieky Berkvens uit Heusden. We hebben 3 kinderen, Jeroen, Ruud en Simone en we wonen in de Florastraat.

Rond mijn 40e ben ik voor mezelf begonnen als machinaal timmerman in Helmond. We maken er hoofdzakelijk kozijnen, ramen, deuren, trappen en een beetje interieur .

Mijn hobby`s zijn fietsen, zingen en een beetje reizen. Zingen doe ik al ruim 40 jaar bij mannenkoor A Capella, waar ik al jong bij kwam (konden we wat bier drinken). Inmiddels ben ik al weer geruime tijd bestuurslid en zodoende helemaal verweven binnen de club. Ook heb ik als Petrus met de Passie mee mogen zingen. Ik heb een fiets gekocht omdat ik te oud werd voor taekwondo (vond ik zelf) en ben gaan wielrennen. Zo probeer ik me een beetje soepel te houden’.

“Mi deez daag geen kozijnen of trappen, loat de kasteleins maar tappen” 

Zie HIER de hele uitnodiging.