Lees dan hieronder verder en…. meld je aan!

Sinds 1 januari jl. heeft café “De Zwarte Uil” aan de Hogeweg 1 haar deuren gesloten. Er wordt echter achter de schermen gewerkt aan een werkbare aanpak, die voor continuïteit moet zorgen. Dit alles om de deuren van het café weer te openen. Dit onder een gewijzigde, maar voor de meesten niet onbekende, naam plus in een concept wat in Lierop succesvol kan zijn. Uiteraard in samenspraak met de eigenaar van het horecapand.

De initiatiefnemers (Lieroppenaren en oud-Lieroppenaren) vinden de tijd rijp om dit initiatief naar buiten te brengen en belangrijker nog: om voor twee thema’s te polsen of er vanuit ons dorp interesse is.

Het streven van de initiatiefnemers is om het leefklimaat van jongeren, jongvolwassenen en volwassenen in onze dorpskern te behouden en te verbeteren. Hiervoor zal na een definitief positief besluit een stichting worden opgericht. Ook zal vanaf dan het contact met Lieropse horecaondernemers en verenigingen worden geïntensiveerd. Voor nu is dit nog te vroeg. 

Zoals aangegeven hebben de initiatiefnemers op hoofdlijnen de plannen gereed en is inmiddels gestart met de ‘bemanning’ van een enthousiast barteam. Toch doen we via Slaponline een oproep tot uitbreiding van het team.

Aan de hand van de aanmeldingen besluiten we of een doorstart mogelijk is.

1. Team: achter de schermen*
Ben je nieuwsgierig geworden wat we gaan doen en zou je een bestuurlijke bijdrage willen leveren? Heb je ervaring om plannen aan te sturen en te realiseren? Ben je financieel onderlegd om als penningmeester in dit project te fungeren? Meld je dan aan voor nadere informatie.

2. Team: voor de schermen*
Ben je een horecatalent? Wil je dat leren of wil je als oproepkracht deel uitmaken van een enthousiast (betaald) bar- en schoonmaakteam? Wil je niet in een bar- of schoonmaakteam, maar wel een bijdrage leveren aan de externe communicatie of meedenken over het ontwikkelen van een evenementenkalender? Of zoek je een bijbaan in de zomer? Meld je dan ook aan voor informatie.

Hoe? Stuur een e-mail met je contactgegevens naar Twan van Brussel (contactpersoon initiatiefnemers project doorstart ‘Café Hogeweg 1’).
Emailadres: cafehogeweg1@ziggo.nl. Uiteraard nemen we z.s.m. contact met je op.

*Commerciële acquisitie naar aanleiding van deze oproep wordt niet op prijs gesteld.