Van Toos Stienen, Secretaris Vrouwen van Nu, Lierop kregen we het verzoek onderstaand bericht te plaatsen…

“Op Internationale Vrouwendag, 8 maart, biedt Vrouwen van Nu provincie Noord-Brabant (4.000 leden) een gigantisch groot hart opgevuld met 180 rozen, aan alle medewerkers van het Elckerliek Ziekenhuis in Helmond. In het Elckerliek werd precies een jaar geleden op 8 maart 2020 de eerste Covid patiënt opgenomen. Vrouwen van Nu heeft ontzettend veel waardering voor de grote zorg die al het personeel in alle ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, gegeven hebben en nog steeds met hart en ziel geeft. En wil ze daarom extra in het zonnetje zetten.

Er is een jaar lang gewerkt, gezorgd en gebuffeld door alle medewerkers in de zorg. In het kader van Internationale Vrouwendag wil Vrouwen van Nu provincie Noord-Brabant de zorg laten weten dat ze er niet alleen voor staan en dat er aan hen gedacht wordt in deze coronaperiode. Het is mooi om dan gezamenlijk hier een bijdrage aan te geven.

Naast het Elckerliek Ziekhuis zullen nog vier ziekenhuizen een rozenhart van 2 meter bij 1 meter aangeboden krijgen. Dat zijn: ziekenhuis Bernhove in Uden en als laatste het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Op maandag 15 maart worden vervolgens het Amphia ziekenhuis in Breda bezocht en ziekenhuis Bravis in Roosendaal. Elk Rozenhart zal overhandigd worden door afgevaardigden van Vrouwen van Nu in Noord-Brabant

Rozenkweker Advance Roses uit Berkel en Rodenrijs heeft de Vrouwen van Nu ondersteund, waardoor het mogelijk is om het rozen hart te maken en onze grote dank over te brengen aan de zorg op deze vijf locaties.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Vrouwen van Nu provincie Noord Brabant, Vrouwenvannu.pbnoordbrabant@gmail.com of mevrouw Jannie Meeuwisse (0681812925), coördinator van deze ludieke actie via hetzelfde mailadres of bij mevrouw Marjo Klaus (0637321263), voorzitter van het provinciaal bestuur van de Vrouwen van Nu provincie Noord-Brabant.