Vanaf maandag 20 september aanstaande vinden er werkzaamheden plaats aan de Lieropsedijk. Het betreft het gedeelte tussen de rotonde Provincialeweg en de Loovebaan.

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vernieuwen van de rijbaan en het fietspad tussen de rotonde Provincialeweg en de Loovebaan. De verhardingsconstructies van zowel de rijbaan als het fietspad worden geheel vervangen. Hierbij blijven bomen gehandhaafd en worden bermen voorzien van bloemenmengsels.

Planning
De werkzaamheden aan de Lieropsedijk worden in opdracht van gemeente Someren uitgevoerd door de aannemer KWS Infra. De werkzaamheden starten op maandag 20 september aanstaande en zijn naar verwachting medio november gereed.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
Tijdens de werkzaamheden kunt u enig ongemak ondervinden. Zo zijn de rijbaan en het fietspad van de Lieropsedijk tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit verkeer wordt lokaal omgeleid. Aanwonenden ontvangen persoonlijk bericht over de bereikbaarheid van hun percelen.

Meer informatie?
Meer informatie over dit project vindt u op de website van de gemeente Someren https://www.someren.nl/bouwen/plannen-en-projecten.