Karin Bloemen wil met de actie ‘Karin’s Tuinton’ maatschappelijke organisaties ondersteunen. Per provincie heeft ze 15 maatschappelijke initiatieven genomineerd.

Om de uitvoering van dit project financieel haalbaar te maken is ze deze doneeractie gestart onder de vlag van Stichting een ton voor een tuin. ‘Liever in Lierop’ is, samen met 14 andere tuinprojecten, door haar genomineerd en maakt nu kans om Karins tuinton te winnen, het winnende project wordt namelijk beloond met een tuinton gevuld met waardebonnen, planten en gereedschappen voor de tuin.

Het winnende tuinproject wordt op maandag 15 maart bekend gemaakt en de procedure is als volgt: De 6 tuinprojecten met de meeste stemmen hebben een gelijke kans om de Karins tuinton te winnen. Ze gaat dan met een dobbelsteen gooien waar de 6 projecten op staan, het project waar de dobbelsteen op valt is de winnaar!

Wil jij dat ‘Liever in Lierop’ kans heeft om te winnen? Stem dan door bij het filmpje op de website van Karins Tuintips op ‘stemmen‘ te klikken. De stemperiode is afgelopen maandag 25 januari gestart en eindigt op zondag 1 maart 2021.