Op donderdag 2 maart en woensdag 8 maart ontmoeten we u graag om in gesprek te gaan over belangrijke thema’s voor onze leefomgeving. Denk aan woningbouw, groen, bedrijven, duurzaamheid, recreatie en verkeer. Op verschillende centrale plekken in de dorpen staan medewerkers van de gemeente klaar om hierover met u te praten. We willen graag weten wat u belangrijk vindt voor de leefomgeving.

Omgevingsvisie
Uw wensen nemen we mee in de omgevingsvisie. Hierin beschrijven we hoe Someren er in de toekomst uit ziet. De omgevingsvisie nodigt mensen uit om initiatieven te nemen. Bijvoorbeeld om woningen te bouwen, het bedrijf uit te breiden of om een recreatievoorziening te starten. De omgevingsvisie geeft in het algemeen aan waar daarvoor mogelijkheden zijn, maar ook wat daarbij belangrijk is. We gebruiken de omgevingsvisie straks bij het beoordelen van de verschillende initiatieven.

Het is onze wens dat alle inwoners van Someren fijn kunnen wonen, werken en recreëren. Ook in de toekomst moet dat zo zijn. De omgevingsvisie helpt daarbij. Daarom horen we graag uw mening.

Straatgesprekken Omgevingsvisie
Op donderdag 2 maart zijn we van
9.30 – 12.30 uur in Someren-Heide bij De Shop, Graafhof 9 en van
14.00 – 17.00 uur in Someren-Eind bij De Einder, Einderplein 1

Op woensdag 8 maart zijn we van
9.30 – 13.30 uur in Someren Dorp op het Wilhelmaplein en van
15.00 – 19.00 uur in Lierop bij de kerk / De Vurherd, Offermansstraat 10.

Meer informatie is te vinden op www.someren.nl/omgevingsvisie

We hopen u begin maart te ontmoeten!

Communicatie Gemeente Someren