Toen scheidsrechter Mulder diep in de hectische blessuretijd van de wedstrijd Lierop 1 tegen Cranendonck 1 op 8 december j.l., bij een 1-1 stand, voor strafschop floot waren de rapen gaar in het Lieropse kamp. Dit snapte niemand en de ‘scheids’ werd dan ook van alle kanten om een verklaring gevraagd waardoor hij helemaal de weg kwijt raakte en in het wilde weg met rode kaarten begon te zwaaien tot het moment dat hij de wedstrijd staakte.

Intussen heeft de KNVB uitsluitsel gegeven over dit incident. ‘De strafschop bleek inderdaad onterecht te zijn gegeven en het restant van de wedstrijd (3 minuten) moet uitgespeeld worden’.

Dit gaat gebeuren op dinsdag 28 januari om 20.00 uur op Sportpark de Renkant in Lierop. In plaats van een strafschop zullen de laatste 3 minuten begonnen worden met een indirecte vrije trap voor Cranendonck in het strafschopgebied van Lierop.