Carnaval ’23/’24 staat voor de deur. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor de nu al legendarische onthullingsavond op zaterdag 11 november in De Vurherd in volle gang.
Zowel de hooghedencommissie alsmede de commissie onthulling is druk in de weer om er weer een superstart van het seizoen van te gaan maken. De voortekenen zijn in ieder geval heel goed! De nieuwe hoogheden staan al weer te trappelen van ongeduld om er een onvergetelijk feest voor het hele dorp van te maken.

Ook dit jaar zal Carnaval binnen de Kaauw Voetjes gevierd worden in een thema. Het thema van dit jaar is “Sjowbizz op de Kaauwe Grond”. Binnen dit thema zal in ieder geval de onthullingsavond plaatsvinden maar het kan ook een leuke houvast zijn voor deelnemers aan de optocht en/of Bonte Avonden bijvoorbeeld. Of als je nog niet weet hoe je verkleed zou moeten gaan kun je met dit Thema vast wel iets leuks bedenken. En ook hier geldt uiteraard zoals altijd: ‘Niks moet en alles mag!’

De onthullingen van onze nieuwe (jeugd)hoogheden vinden plaats op d’n elfde van d’n elfde (11 november). Hoe carnavalesk wil je het hebben?

In de tot feesttent omgebouwde zaal de Vurherd zal vanaf 18.15 uur de sjow voor de jeugd starten en vanaf 20.30 uur ongeveer zullen de onthullingen van de “grote” hoogheden van start gaan.
Zodra iedereen bekend is zal er nog even flink gefeest worden tot in de late uurtjes.

Zoals elk jaar geeft de hooghedencommissie weer enkele hints vrij die het mogelijk zouden moeten maken om de nieuwe Prins(es) van het Kaauwvoetenland te raden. Dit jaar wordt er zelfs een extra hint vrijgegeven tijdens Lierop Kermis.

De eerste hint is “Hoogheid”.

Meer informatie of prinsenraden? Check de website www.kaauwvoetjes.nl.

Jan van Lieshout jr
Namens Kaauw Voetjes