Gemeente Someren, Summers Landschap, IVN Asten Someren en de bewoners Moorsel gaan samen een natuurlijk voedselbos inrichten en wel op zaterdag 20 april. We starten om 8.30 uur en stoppen om 12.00 uur met het planten van de verschillende struiken en bomen om het landschap weer te verfraaien zoals het in het verleden was.

.Door alle omstandigheden is dat vele jaren blijven liggen bij de Provincie. Maar door vasthoudendheid van een IVN lid die regelmatig bij de Gemeente en Provincie aan de bel trok, gaan wij dit nu samen met  het Summer Landschap, bewoners, IVN, Gemeente en de nodige vrijwilligers ínrichten als een Natuurlijk Voedselbos.

Het is de bedoeling om het jaarlijks te onderhouden als het is aangelegd zodat we er samen een mooi project van maken waar iedereen van kan genieten.

De Gemeente zorgt voor het nodige gereedschap en het plantmateriaal. Als er vrijwilligers zijn die hun eigen schop mee willen brengen kan dat natuurlijk ook.

Zorg wel voor stevige schoenen of laarzen. Voor koffie wordt er gezorgd.

Wij gaan er vanuit dat er veel vrijwilligers tijd en zin hebben om de natuur een handje te helpen, zodat onze kleinkinderen straks ook kunnen genieten van de natuur.

Wij je komen helpen meld je dan aan bij:
Gerard Claassen – 0622892965 gerardenmarieke@outlook.nl
Jan Martens – jan.martens25@hotmail.com

Met vriendelijke groet,
Jan Martens en Gerard Claassen