In de hoofdklasse van de zaalvoetbalcompetitie was Jannes van Bussel van Berkvens er in de 11e minuut als de kippen bij om uit de rebound van doelman Lars van Grotel van Topparty te scoren, 0-1. Beide teams gingen goed tegen elkaar op tot de laatste 10 minuten. Door doelpunten van Geert Raijmakers, Devi Fondon en wederom Jannes van Bussel trok Berkvens de overwinning naar zich toe, 0-4.

Bij Jagershuis tegen Jan&Jan kregen beide teams voldoende kansen om te scoren, echter de doelmannen Jelle Welten van Jagershuis en Frank Ceelen van Jan&Jan stonden die mogelijkheden in de weg. Met nog 1 minuut te gaan zag Ron van Stratum dat het Jagershuis-doel leeg was. Hij schoot vanaf de eigen helft de bal in het lege doel, 0-1 voor Jan&Jan.

In de 1e klasse won Educontract royaal van BekenHDSolar. Door Willem Basten, Robin van Heugten, Axel van den Biggelaar en Daan Hooglugt bouwde Educontract een 4-0 voorsprong op. In de 26e minuut redde Sem Leenen de eer voor BekenHDSolar, 4-1.

In de 2e klasse liep de “derby” Lierop – Mierlo tussen ISM en Kosman uit op een 4-0 zege voor ISM. Nieuwkomer Kosman vocht voor wat het waard was maar tegen een op dreef zijnd ISM met uitblinker Tijn van Nuenen was niet veel te beginnen. Tijn van Nuenen scoorde 3x en uit een counter tussen hem en Sjoerd van Heugten scoorde laatstgenoemde, 4-0. Keeper Roy van Zon voorkwam meer Lieropse doelpunten.

Een strafschop in de 23e minuut moest de beslissing brengen tussen Van Heugten en het Klumpke. Dennis Rutten schoot de bal hard onder de vallende Martien van Heugten door, 0-1. Net van te voren schoot Islam Elsayyad de bal via paal – paal het doel weer uit. Het bleef bij de 0-1 voor het Klumpke.