Over nog geen week, namelijk a.s. zaterdagavond 2 oktober rond 23.00 uur, zullen we – na van 15.00 tot 19.00 uur met 30 teams volop gequizt en vele gevarieerde opdrachten volbracht te hebben – weten welk team zich Dorpskwiskampioen 2021 mag noemen! Er zal gedurende die tijd volop reuring zijn in het Lieropse en vele telefoons zullen roodgloeiend staan bij de achterbannen.

Afgelopen vrijdagavond bezochten de teamcaptains de persconferentie die in de Vurherd werd gehouden. Nog op 1,5 meter afstand van elkaar werden de laatste puntjes voor hen nog een keer op i gezet door ‘Robert’ Rutte en ‘Bart’ de Jonge, met natuurlijk assistentie van doventolk ‘Harm’ Sluis.

Wellicht is deze bijeenkomst de laatste geweest van de al 1,5 jaar heersende 1,5 meter samenleving, we gaan het meemaken? Daarom ook kan een feestavond, waar we al zo lang naar hunkeren, doorgang vinden, natuurlijk met testen voor toegang, maar dat mag de pret niet drukken. Alle remmen kunnen weer los! Kosten noch moeite zijn gespaard om er  weer een mooie avond van te maken. 

Het dorpskwisteam weet inmiddels hoeveel mensen er op de feestavond aanwezig zullen zijn en is tevreden met de deelnemers die weer ’s het ouderwetse normaal met een beetje nieuwe werkelijkheid willen voelen, ze hebben er lang genoeg op moeten wachten! Alle respect voor hen die er nog niet aan toe zijn, maar mocht iemand van hen zich bedenken? Er is nog ruimte voor een beperkt aantal deelnemers wat we dan wel van tevoren willen weten natuurlijk!

Dorpskwisteam
Doretti, Bart, Jan, Harm, Robert, Stijn