Na de bijzonder succesvolle eerste Tik ‘m aandag afgelopen jaar stond dit jaar de tweede versie op het programma van de Kaauw Voetjes. Een mooie, zo groot mogelijke tent bij de Ontmoeting, medeorganisator van het evenement, zat stampvol en zelfs in het café waren nog enkele hangtafels bijgezet om toch nog enkele teams het gevoel te geven om erbij te zijn want het animo was groter dan de beschikbare ruimte. 

In het café was via een groot scherm te zien wat er in de tent gebeurde waardoor het ook voor de bezoekers prettig was om alles te volgen. Dit jaar geen podium aan de korte zijde waar de teams bij elke spel enkele teamleden afvaardigden maar een ronde tafel in het midden van de zaal. Van daaruit werden door Prins, adjudant en vorst – soms afgewisseld door Jan en Guus van de organisatie – de spellen – die aan de eigen tafels gespeeld werden – uitgelegd en de liederen aangekondigd en uit volle borst meegezongen. De onovertroffen Koepelbloazers begeleidden de zangkunsten van de deelnemers.

Uiteindelijk waren de Buitenbeentjes de winnaars die de ‘Tik’m aandag wisselbeker’ wonnen. Het bleef nog lang gezellig en druk bij de Ontmoeting.

Zie hieronder enkele FB filmpjes:

Lierops Carnavalslied van de Kaauw Voetjes: In Lierop is het Carnaval
Adje voor de sfeer voor en met vader Ad van Heugten
Sfeerfilmpje vanuit de Koepelbloazers
Zie ook de foto’s in onze slapfotogalerij van Peter Maas en de filmimpressie van Siris hieronder.