Ben jij of ken jij een inwoner van Someren of Lierop die het klimaat een warm hart toedraagt en daaraan ook een actieve bijdrage levert in zijn eigen leefomgeving? Dan is Onweerstaanbaar Someren op zoek naar jou!

Voor een social media-campagne is Onweerstaanbaar Someren op zoek naar enthousiaste ambassadeurs die het verschil kunnen maken. Dus: heb jij een watervriendelijke tuin, een groen dak, of vang je regenwater op in je eigen tuin? En wil je OS en andere inwoners van Someren daarover vertellen? Stuur dan een e-mail naar onweerstaanbaar@someren.nl met jouw naam en het initiatief dat jij hebt genomen om je tuin groener en watervriendelijker te maken.

Graag wordt jouw verhaal gedeeld om ook anderen enthousiast te maken om zelf aan de slag te gaan. Een goed ingerichte tuin zorgt ervoor dat het regenwater opgevangen en vastgehouden wordt op de plek waar het valt. Hierdoor vermindert de kans op wateroverlast, zorgt de natuurlijke inrichting voor verkoeling in periodes van extreme hitte en vergroot je de biodiversiteit én de aantrekkelijkheid van je tuin. En dat is precies waar Onweerstaanbaar Someren voor staat. Graag komen zij met jou in contact!

Wil je meer informatie over de wijze waarop we met zijn allen de gemeente Someren klimaatbestendiger kunnen maken? Kijk dan op www.onweerstaanbaarsomeren.nl