Nirwana heeft onderstaand bericht uitgestuurd in verband met het Coronavirus…

‘Afgelopen zondag heeft het bestuur in overleg met de werkgroepen van het jubileumweekend besloten ‘Nirwana 50 jaar’ te verzetten. Dit in verband met het coronavirus. Jullie gezondheid staat bij ons op nummer 1! Vandaar dat wij nauwkeurig de adviezen van het RIVM opvolgen.

Het weekend van 3, 4 en 5 april zal onder voorbehoud worden verzet naar het Pinksterweekend (29, 30 en 31 mei). Het programma zal in grote lijnen hetzelfde blijven. Van eventuele veranderingen brengen we jullie uiteraard op de hoogte via onze socials en www.nirwana.nl.

TICKETS
De gekochte kaarten zijn geldig in het weekend van 29 t/m 31 mei. Bezoekers die verhinderd zijn of wegens andere redenen niet bij ons feest aanwezig kunnen/willen zijn, krijgen de optie om hun geld terug te krijgen. Iedereen die een kaartje heeft gekocht ontvangt hierover een mail met daarin meer informatie.

VRIJWILLIGERS
Natuurlijk kan dit fantastische jubileum weekend niet plaatsvinden zonder de hulp van alle enthousiaste vrijwilligers. We hopen jullie in het weekend van 29, 30 en 31 mei alsnog te mogen verwelkomen. In de loop van de week kunnen jullie een telefoontje verwachten van Anne Dat of Eefje van Stiphout.

Zie  ook het bericht van Tonny Peeters, gisteren in het Eindhovens Dagblad…