De Benefietsavond die de Lieropse Sekte op 23 februari organiseert voor KWF kankerbestrijding krijgt steeds meer handen en voeten. Er zijn nog enkele plaatsen over, dus geef je snel op en maak kans om in de gratis loterij unieke prijzen te winnen zoals o.a. het officiële wedstrijdshirt van Andrea Pirlo (gedragen tijdens kwartfinale Championsleague) en André Ooijer. Verder zijn er kaarten voor Nirwana Live, een frietpan, gourmetstel, APK keuring, weekend naar keuze en nog veel meer prijzen te winnen. Het zal een gezellige gevarieerde avond worden met volop entertainment. De muzikale omlijsting zal gevormd worden door de Briljantjes, wel bekend in Someren en verre omstreken en DJ Roaldo. Ook zal Cylingteam de Sekte gepresenteerd worden door niemand minder dan Rien van Horik, een autoriteit op het gebied van presenteren in de wielrennerij. Toon Hesius, bedenker van de naam “De Sekte” zal een presentatie houden hoe hij aan deze naam is gekomen.
De locatie waar dit evenement plaatsvindt is de Moorselse Hoeve, Moorsel 3 en de aanvang is 19:30 uur. Entree bedraagt 20,= euro en dit is inclusief drank. Kaarten zijn te bestellen via desekte@outlook.com.  Wees er snel bij want er zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.
René Manders, lid van de Sekte en zijn dochter Michelle zullen er blij mee zijn. Zij zullen als ‘Team Lierop’ op 1 juni 2017 deelnemen aan Alpe d’Huzes. Om deel te mogen nemen aan deze tocht moeten zij een bedrag meebrengen dat gaat naar de KWF kankerbestrijding. We hopen op deze avond een gedeelte van dit bedrag bijeen te krijgen.
Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op 23 februari en je wilt wel bijdragen aan Michelle en René Manders dan kun je dit doen op rekening nummer: NL04 RABO 0141 020814 tnv R Manders met vermelding “Bijdrage opgeven is geen optie.